Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ohjaajien olohuone

JOS OLET OHJAAJA JA HALUAISIT ETTÄ ALUEELLAMME OLISI OHJAAJIEN OLOHUONE TAPAHTUMA NIIN OTA YHTEYTTÄ - JÄRJESTETÄÄN SELLAINEN.

Ohjaajien olohuone on malli ohjaajahuollon järjestämiseksi. Ohjaajien kohtaamiselle ja ohjaajahuollolle on kova tarve ja ohjaajahuoltoa on saatava mahdollisimman lähelle kiireisiä ohjaajia ja niihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, minne ohjaajia muutenkin kokoontuu. Ohjaajien olohuone järjestetäänkin kaikkissa valtakunnallisissa tapahtumissa ja sitä voidaan järjestää myös maakunnallisten tai paikallisten tapahtumien ja koulutusten yhteydessä.

Ohjaajien olohuoneessa keskustellaan ohjaamisen ajankohtaisista asioista, kiperistä tilanteista ja ohjaajana jaksamisesta. Lisäksi virkistäydytään ja saadaan uusia ajatuksia, työkaluja tai virikkeitä ohjaamisen tueksi. Päivän ohjelman voi muokata sen mukaan, järjestetäänkö ohjaajien tapaaminen virikepäivänä vai jonkin muun tapahtuman yhteydessä. Tärkeintä on, että ohjaajat kohtaavat toisensa ja saavat tilaisuuden vertaistukeen.

Ohjaajien olohuone - malli on kehitysvaiheessa